Cégek és magánszemélyek nem csak pénzbeli támogatást nyújthatnak, hanem különféle használható / hasznosítható eszközökkel és szolgáltatás-felajánlásokkal segíthetik működésünket és projektjeinket.


Sokan érzik úgy, hogy szívesen segítenének másoknak, elősegítenék egy jó cél teljesülését, de anyagi forrásaik nem teszi lehetővé, hogy pénzadományokat juttassanak. Nekik is több lehetőséget kínál alapítványunk.

szja1Az egyik ilyen lehetőség, hogy az adóbevallás elkészítésekor a személyi jövedelemadó 1 %-át nekünk ajánlják fel. Ezzel a felajánlással nem lesz a pénztárcában kevesebb, hiszen ez a jövedelemadó egy része, mely az állam kasszájában van. Amennyiben nem rendelkezel vele, akkor sem kapod meg, hanem az államnál marad. Hogy miként rendelkezhetsz róla ezen az oldalon olvashatsz róla bővebben. A könyvelőd biztosan segít neked kitölteni a rendelkező nyilatkozatot. Ha mégsem, akkor gyere el hozzánk és segítünk neked mi.

Drawing(3)Megint egy másik lehetőség az, ha önkéntesnek jelentkezel. Az önkéntes munkáért nem jár fizetség, épp ezért ez is egy adomány a részedről. A tehetséged, a lelkesedésed és a munkád adományozod ezzel egy jó ügy érdekében. Mindig elkél a szorgos, megbízható és lelkiismeretes önkéntes csapatunkba. Ha érdekel a lehetőség itt tudsz erről bővebben olvasni és jelentkezni.

eszközökHarmadik lehetőségként pedig használható eszközökkel és szolgáltatásokkal tudod segíteni munkánkat. A linkekre kattintva követlenül elérheted a részleteket, vagy a Támogatóknak / Természetbeni adomány almenüjéből.