Szívesen fogadjuk magánszemélyek és cégek jelentkezését, akik alapítványunk javára jótékonysági rendezvényeket szeretnének rendezni.


P13303342015.  december 2-án önkénteseink jótékonysági mézeskalács-vásárt tartottak az Országos Idegennyelvű Könyvtár adventi ünnepsorozata idején. Együtt készítették, csomagolták és árusították az illatos-mézes díszeket más kézműves alkotásokkal együtt. Egy éven át készítették a hajócsipke díszeket, az aprólékos origami technikával készült kusudama gömböket és a csodás gyöngyökből fűzött függőket.  A bevételt az alapítványunknak ajánlották. Az adományért és a kitartó és hosszadalmas munkáért ezúton is köszönetünket fejezzük ki.


mézik22014. december 12-én az Országos Idegennyelvű Könyvtár dolgozói jótékonysági mézeskalács-vásárt rendeztek a könyvtár adventi ünnepsorozatához kapcsolódva. Az OIK két dolgozója készítette el a mézes süteményeket. Önkénteseink, a Gyűjteményfejlesztési osztály és a Zeneműtár dolgozói pedig lelkesen árusították azokat az épület több helyszínén.

A vásár bevételét az alapítványnak ajánlották fel, melyet ezúton is szívből köszönünk.